Uslovi kupovine i način rešavanja reklamacija

  • 1. Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su date u dinarima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.

 

  • 2. Proizvodi koje poručite putem Interneta biće vam isporučeni posredstvom kurirske službe Postexpress-a, a plaćate ih prilikom preuzimanja ili platnom karticom putem Interneta: VISA, American Express, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Kurirska služba će Vam prilikom uručenja naplatiti trošak isporuke.

U slučaju prodaje na rate, preko PIO fonda, pakete isporučuje kurirska služba AKS, a plaćate ih prilikom preuzimanja. Kurirska služba će Vam pouzećem naplatiti i trošak isporuke, koji se obračunava prema važećem cenovniku, u zavisnosti mesta gde se pošiljka šalje, vrednosti i težine paketa.

  • 3. Poručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 6 nedelja od datuma porudžbine (u slučaju da proizvoda trenutno nema na zalihama). Ukoliko proizvoda ima na zalihama, on će vam biti isporučen za najviše 7 dana od datuma poručivanja. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

4. Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 066/513-38-37 ili e-maila na adresu: univerzalnialat@gmail.com Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Kupac poručivanjem daje saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje je ostavio, dok se drugačije ne izjasni, što može uraditi u bilo kom momentu.

  • 5. Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija koju možete preuzeti OVDE – ELEKTROSOVA 24H MEGASHOP 24H

NAPOMENA: Ovo pravo od odustanka od ugovora ne odnosi se na kupovinu u prodavnicama s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija.

Pozovite broj telefona 066/513-38-37 i procedura za vraćanje proizvoda će vam biti detaljno objašnjena
ili pošaljite e-mail sa Vašim zahtevom na e-mail adresu univerzalnialat@gmail.com