Najčešće postavljena pitanja

Email: Naš tim će Vam rado pomoći sa Vašim pitanjima i nedoumicama. Na e-mail poruke odgovaramo redosledom kojim ih i dobijamo i trudimo se da budemo što brži. Pišite nam na univerzalnialat@gmail.com.

Mi ćemo Vam pružiti najbrže odgovore od najveće pomoći u vezi sa našim proizvodima, brendovima, obaveštenjima i često postavljanim pitanjima putem email-a.
Telefon: Možete nas pozvati i pomoći ćemo Vam sa svim Vašim pitanjima i nedoumicama. Poručivanje putem telefona je takođe lako pa nemojte oklevati ni da nas pozovete na 066/513-38-37 (radno vreme: Ponedeljak-Petak 7.00-22.00 h, Subota 7.00-22.00 h, i Nedelja 09-20 h).

Mi ćemo Vam pružiti najbrže odgovore od najveće pomoći u vezi sa Vašim porudžbinama, dostavom i statusom putem telefona. Poručivanje je takođe vrlo lako i nećete morati ništa da kucate za računarom.

Mi verujemo da imate. Mnoge!

  • Vaša kupovina je brža i stvarno laka, jer ne morate ponovo da popunjavate nijedno od polja kada budete ponovo kupovali kod nas.
  • Možete početi da pravite Vašu listu želja i sa lakoćom ćete stavljati zanimljive proizvode na Vašu ličnu listu.
  • Sa lakoćom možete pratiti istoriju Vaših porudžbina.
  • Sa lakoćom možete da upravljate Vašim e-mail pretplatama i da se odjavite sa njih ili da pauzirate njihovo slanje.

Mi se brinemo svakog dana da Vaša kupovina preko Univerzal veb sajta bude 100% bezbedna. Mi takođe poštujemo i Vašu privatnost i u potpunosti se posvećujemo njenoj zaštiti.

Molimo Vas pročitajte: 100% sigurna kupovinaPolitika privatnosti i Uslovi kupovine kako biste saznali više.

Našu Facebook stranicu možete like-ovati klikom ovde. Hvala!

Korišćenje kupona je lako.

  1. Polje za unos kupona se nalazi na prvom koraku Vaše korpe, prilikom zaključivanja porudžbine
  2. Upišite šifru kupona u označeno polje i kliknite na zeleno dugme „Aktiviraj kupon“.
  3. Vaša ušteda od popusta i drugi benefiti će automatski biti prikazani sa desne strane od informacije o ceni.

Plaćanje po dostavi je najbezbedniji i najlakši način plaćanja. Jednostavno samo izdvojite iznos gotovine u vrednosti porudžbine, predajte ga kuriru, a zauzvrat dobijate proizvod.

Uz svaku porudžbinu će Vas kontaktirati neko iz našeg tima da bi potvrdio adresu i datum isporuke.

Ljubazno Vas molimo da nas obavestite ukoliko ste se predomislili što je pre moguće. Tada sa lakoćom možemo da povučemo porudžbinu bez ikakvih dodatnih troškova po Vas. Pišite nam na e-mail adresu univerzalnialat@gmail.com ili nas pozovite na 066/513-38-37

Za sve porudžbine na daljinu (putem telefona ili interneta) imate zakonsko 14-dnevno pravo na povraćaj proizvoda, tako da u roku od 14 dana od dana poručivanja možete da ga zamenite za drugi ili ukoliko se odlučite da ga vratite – mi Vam vraćamo novac.

Pozovite broj telefona 066/513-38-37 i procedura za vraćanje proizvoda će vam biti detaljno objašnjena ili pošaljite e-mail sa Vašim zahtevom na e-mail adresu univerzalnialat@gmail.com

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu (internet prodaja), odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija koju možete preuzeti OVDE – ELEKTROSOVA 24H – MEGASHOP 24H

NAPOMENA: Ovo pravo od odustanka od ugovora ne odnosi se na kupovinu u prodavnicama s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija.
Pozovite broj telefona 066/513-38-37 i procedura za vraćanje proizvoda će vam biti detaljno objašnjena ili pošaljite e-mail sa Vašim zahtevom na e-mail adresu univerzalnialat@gmail.com

Troškovi slanja prilikom vraćanja se računaju po osnovu težine paketa koju kupac vraća i kurirske službe po kojoj se šalje.